Leurs Interieurbouw - Sterk in maatwerk!

Over ons

Leurs interieurbouw is een modern kleinschalig en flexibel bedrijf, dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van meubels en interieur projecten. Het bedrijf is sterk in maatwerk.

 

De drijvende kracht achter het bedrijf is Jeroen Leurs. Op jonge leeftijd wist hij al dat het vak van meubelmaker wilde leren. Na de VMBO bouw opleiding heeft hij zijn diploma aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam gehaald. Hij is vervolgens zes jaar werkzaam geweest bij Horstermeer Interieuren en heeft daar de nodige ervaring opgedaan als interieurbouwer. Hier opvolgend is Jeroen nog twee jaar in dienst geweest bij Meubelmakerij Laurens Veltmeijer te Laren. Hier heeft hij nog meer ervaring opgedaan in het bewerken van exclusieve materialen en fineersoorten. Uiteindelijk heeft hij de beslissing genomen om zelfstandig verder te gaan. Leurs Interieurbouw bestaat sinds 2010 en is begonnen in een kleine werkplaats te Hilversum. Inmiddels is het bedrijf verplaatst naar een grote bedrijfsruimte en is een grote werkplaats in Kortenhoef in gebruik genomen.

 

Het bedrijf en Jeroen blijven graag op de hoogte van de laatste vernieuwingen en innovaties op het gebied van meubelmaken. Daarom nemen wij geregeld deel aan relevante cursussen en trainen, onder andere:

  • Spuittechnieken;
  • Driedimensionaal tekenen;
  • Parkketleggen;
  • En meer.