sterk in maatwerk!

Leurs interieurbouw

 

Leurs interieurbouw is een modern kleinschalig en flexibel bedrijf, dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van meubels en interieur projecten. Het bedrijf is sterk in maatwerk.

 

De drijvende kracht achter het bedrijf is Jeroen Leurs. Op jonge leeftijd wist hij al dat het vak van meubelmaker wilde leren. Na de VMBO bouw 

opleiding heeft hij zijn diploma aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam gehaald. Hij is vervolgens 10 jaar werkzaam geweest bij diversen interieur en meubel bedrijven Hier heeft hij nog meer ervaring opgedaan in het bewerken van exclusieve materialen en fineersoorten. Uiteindelijk heeft hij de beslissing genomen om zelfstandig verder te gaan.

 

Leurs Interieurbouw bestaat sinds 2010 en is 

begonnen in een kleine werkplaats te Hilversum. waarna al snel een meubelmakerij in kortenhoef werd overgenomen. Inmiddels is het bedrijf verplaatst naar een grote bedrijfsruimte en is een grote werkplaats met eigen meubelspuiterij  in Ankeveen in gebruik genomen. Waar de 7 medewerkers de beschikking hebben over moderne gereedschappen en machienes.

ook is hier de showroom gerealiseerd om samen met de klant de wensen te bespreken en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

 

Het bedrijf en Jeroen blijven graag op de hoogte van de laatste vernieuwingen en innovaties op het gebied van interieurbouw. Daarom nemen wij geregeld deel aan relevante cursussen en trainingen.

Over ons